Acest site foliseste cookies pentru a ne ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite. Continuand navigarea pe site, acceptati conditiile noastre.

Despre Noi

Inaugurat in anul 2001, ca raspuns la diversificarea nevoilor pacientilor, a devenit una din cele mai importante centre medicale din Bucuresti, reusind sa se impuna prin profesionalism, raspuns prompt si servicii adaptate nevoilor pacientilor.

Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulator, s-a dezvoltat constant cu noi specializari medicale pentru a realiza scopul propus înca din prima zi, acela de a deveni un centru medical complex, care sa poata trata în ambulatoriu majoritatea afectiunilor pe care le reclama pacientii. Prin investitii constante în dezvoltarea bazei materiale, în diversificarea specializarilor si nu în ultimul rând în design-ul interior al clinicii noastre am reusit sa oferim un spatiu nu doar functional ci si confortabil pentru pacient.

Dezvoltarea permanenta a centrului a fost posibila datorita raspunsului pozitiv al pacientilor la initiativele noastre de îmbunatatire a serviciului medical, ceea ce ne-a încurajat sa continuam demersurile noastre de diversificare a specializarilor si de îmbunatatire permanenta a bazei materiale, astfel încât sa venim cu solutii profesionale la nevoile pacientilor, solutii adaptate la tehnologii cât mai actuale din domeniul medical.

Tehnologia performanta trebuie sa beneficieze de aportul uman pentru a face proba eficientei sale. De aceea am cautat în permanenta colaborari cu medici profesionisti care au demonstrat ca sunt adevarati specialisti în domeniul lor de activitate, cu rezultate foarte bune în tratamentele aplicate. Astfel, componenta umana completeaza si îmbunatateste performanta tehnologiei în vederea cresterii preciziei în diagnosticare si cresterea eficientei tratamentelor.

Am fost printre pionierii serviciilor medicale publice din Bucuresti si dorim sa continuam initierea de noi demersuri în centrul carora vom plasa întotdeauna interesul pacientului. Pacientul si nevoile sale sunt în centrul tuturor actiunilor noastre, fie ca este vorba de activitati curente, fie de proiecte de dezvoltare si optimizare a serviciilor pe care le oferim..